Gecertificeerd Coach

Het is me gelukt. Ik mag mezelf vanaf nu gecertificeerd autismevriendelijk coach noemen! Met ervaringsdeskundigheid natuurlijk, al was dat geen onderdeel van de training.

Bron: http://www.autismeacademie.nl

Ik heb de training gevolgd bij Autisme Academie. Het was een bijzonder divers lesprogramma geleid door mensen met passie voor hun werk en ook steeds gesteund door een ervaringsdeskundige instructeur. Het programma voorzag in een breed inzetbare basiskennis over autisme en een heel aantal praktische coachingstechnieken. Daarnaast hadden we een heel fijne groep deelnemers die ook stuk voor stuk met volle passie en interesse aanwezig waren en zo allemaal hun steentje bijdroegen aan het leerproces. De diversiteit onder de eindopdrachten alleen al bewees dat wel. Mijn eigen eindopdracht deed ik in de vorm van de eerste Autifant strip, met als thema Kaders. Wanneer ik deze netjes heb opgeschoond zal hij gratis te lezen zijn op deze website.

Ik voel me trots op deze verdieping van mijn kennis en kijk uit naar de volgende stap op weg van de autismevriendelijke coach.

Geef een reactie